Het lijkt erop dat uw verbinding erg traag is. Even geduld a.u.b.
Vissers kerstlichtshow
Welkom!
Welkom bij Vissers kerstlichtshow!

Op 6 december was het weer zover: we trapten een maand lang kerstlichtshow af! Een filmploeg van SBS6 en Kim-lian van der Meij kwamen bij de première langs om opnames te maken. Binnenkort komen de foto's en video's hiervan op deze site te staan.

Sinds 2009 organiseren wij deze kerstlichtshow. Lees alles over hoe het ontstaan is, waar het idee vandaan komt en wie er allemaal meewerken aan de kerstlichtshow op de pagina info.

Verder vind je op deze site foto's, video's en de gebruikte liedjes op de pagina media, lees je meer over het goede doel dat wij steunen op de pagina goede doel, vind je ons via de pagina locatie en lees je alles over de voortgang van de opbouw en hoe de shows verlopen op de pagina blog.

Laat als je de show leuk vind ook even een berichtje achter in het gastenboek of op onze Facebook-pagina. We vinden het leuk om te lezen wat onze bezoekers van de show vinden.

De ongeveer 15 minuten durende show incl. muziek draait elke avond om 18.30 uur en 20.00 uur.

Buiten deze tijden zal er een lichtdynamische show zonder muziek te bewonderen zijn.

De show vindt plaats in de achtertuin van de familie Visser, Zevenberg 2, Veldhoven.

Uw browser is verouderd

Voor het volledig functioneren van websites (zoals deze), een betere veiligheid en een snelle internetervaring is het belangrijk dat u uw browser up-to-date houdt. Update je browser hier

×